Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vereniging van Eigenaren

Waarom u voor ons kiest

Voor veel Vereniging van Eigenaren is onderhoud van hun kostbare bezit een intensieve bezigheid. Maak gebruik van de expertise van Van der Geest Schilderspecialisten en laat u op maat adviseren door onze vakmensen. Dit kan zowel op gebied van binnen- en buitenschilderwerk als ook voor beglazing, bouwkundig onderhoud en houtherstelwerkzaamheden.

Wij kunnen uw appartementen / woningen voor 10 jaar onderhoudsvrij garanderen (i.c.m. met een onderhoudscontract). Vraag naar de voorwaarden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met meer dan 100 jaar vakmanschap en met onze gemotiveerde en professioneel uitgeruste allround vakmensen (in vaste dienst) maken wij maatwerk van elke woning. Met eigen professioneel steigerwerk en eigen hoogwerkers zorgen wij dat de werkzaamheden adequaat en veilig worden uitgevoerd.

  • 10 jaar VDG garantie (i.c.m. een onderhoudsschema)
  • Gratis advies op maat
  • Gratis kleurenpresentatie
  • Gratis onderhoudsschema

VGO Keurmerk

Het VGO-keur (keurmerk vastgoedonderhoud) is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Bovendien garandeert VGO-keur dat de onderneming Resultaat Gericht Samenwerken beheerst.

Lees verder