Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS)

Resultaatgericht samenwerken (RGS)

Resultaatgericht samenwerken (RGS) is de nieuwe standaard in het totaalonderhoud van vastgoed. Resultaatgericht samenwerken biedt beheerders grote voordelen. Kostenbeheersing, onderhoudskwaliteit en waardevastheid op korte, maar vooral op lángere termijn, zijn bij RGS optimaal gewaarborgd. Daarom kiezen steeds meer woningcorporaties en vastgoedbeheerders voor de methodiek van Resultaatgericht samenwerken (RGS).

Op basis van met u afgesproken prestatie-eisen nemen wij de verantwoordelijkheid om uw vastgoed op een vooraf afgesproken en stabiel kwaliteitsniveau te brengen en te behouden. Nu en in de toekomst. Hierbij rekening houdend met een goed afgewogen balans tussen thema’s zoals veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, toekomstwaarde en kwaliteit van wonen

Resultaatgericht samenwerken is een vrij nieuwe manier van samenwerking op het gebied van vastgoedonderhoud die getoetst wordt middels het VGO-keurmerk. Het verschil met traditioneel aanbesteden is dat opdrachtgevers bij Resultaatgericht vastgoedonderhoud streven naar continuïteit in de werkrelatie en naar het wegnemen van risico’s. De opdrachtnemer stelt op basis van het door de opdrachtgever gewenste kwaliteitsniveau (de prestatie-eisen) scenario’s op. Bepaalde taken en verantwoordelijkheden worden verlegd naar het onderhoudsbedrijf.

Het VGO-keurmerk garandeert dat wij het Resultaatgericht samenwerken in alle facetten beheersen. Ook toont het VGO-keurmerk aan dat wij ruime ervaring en in de praktijk hebben op het gebied van resultaatgericht vastgoedonderhoud.