Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Houtherstelwerkzaamheden

Uit ervaringen in het onderhoud en de nieuwbouw blijkt dat alle toegepaste bouwmaterialen op den duur onderhoud vragen. Door de invloed van klimaat en gebruik is geen enkel materiaal daarvan gevrijwaard. Voor een duurzame instandhouding is periodiek schilderen van ramen en kozijnen echter niet voldoende. Professionele woningbeheerders, beleggers en uitvoerende bedrijven weten uit praktijkervaring dat, bij gebreken afkomstig uit de ondergrond en detaillering, zelfs de beste verf onvoldoende zekerheid biedt voor duurzame conservering.

Repair Care International, een organisatie welke zich heeft gespecialiseerd in deze problematiek, heeft alle kennis en ervaring vertaald in een compleet programma van zowel producten als onderhoudtechnieken. Zij heeft een compleet handboek samengesteld om de duurzame instandhouding van het houten gevelelement stap voor stap in de vorm van een draaiboek vast te leggen. Zowel in woord als beeld.

Duurzame bescherming tegen houtrot

Het belangrijkste van een kozijn of een raam is de detaillering en de verbinding. Deze bepalen de kwaliteit en duurzaamheid en niet, zoals vaak wordt aangenomen, de gekozen houtsoort of regelmatig onderhoud. Via ‘lekkages’ in de constructies tast vocht het hout onherroepelijk aan en veroorzaakt verfgebreken en houtrot. Ook kunnen gebrekkige glasaansluitingen en slecht ventilerende glaslatten oorzaak zijn van een verhoogde vochtbelasting waardoor schade aan hout en verflaag kan ontstaan.Vul hier een tekst in

Erkend Duurzaam Onderhoud Expert

Gezien de behoefte bij diverse opdrachtgevers heeft Van der Geest Schilderspecialisten zich het complete Repair Care systeem eigen gemaakt. Sinds november 2009 zijn wij erkend Duurzaam Onderhoud Expert. Deze erkennig staat voor het kwalitatief hoogwaardig en duurzaam repareren en in stand houden van houten gevelelementen, door middel van het Repair Care concept. De RCI opgeleide medewerkers hebben blijk gegeven van het bij het opleidingsnivau behorend vakmanschap.

Zie ook http://www.repair-care.com