Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meerjaren onderhoud

Wij hebben met veel opdrachtgevers afspraken op het gebied van meerjarenonderhoud, in vakjargon MJOP`s  (Meerjaren Onderhoudsplan) genoemd. Met een onderhoudsplan blijft het onderhoud aan uw vastgoed beheersbaar; niet alleen blijft uw vastgoed in uitstekende staat, ook alle werkzaamheden en kosten voor de komende jaren worden duidelijk in beeld gebracht.

Veel particulieren, Verenging van Eigenaren en zakelijke opdrachtgevers maken gebruik van de expertise, kennis en ervaring van onze vakmensen en laten zich uitgebreid adviseren.
Allereerst meten wij de actuele staat van het vastgoedobject en bespreken we de gewenste conditie met de opdrachtgever. Onze experts evalueren waar de prioriteiten liggen en nemen het beschikbare budget met u door.

Vervolgens wordt een op maat gesneden meerjaren onderhoudsplan opgesteld. Tijdens het onderhoud krijgt u, over de jaren heen, zoveel mogelijk dezelfde vakmensen over de vloer.

De conditiemeting van het gebouw vindt geheel objectief plaats door middel van de NEN 2767 methodiek. De conditiescore van het gebouw wordt bepaald door factoren als de aard, de ernst en de intensiteit van gebreken. Hierbij wordt gekeken naar alle gevelelementen van het gebouw.