Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor wie

Uw vastgoed in vakkundige handen.

Een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Dat is Van der Geest Schilderspecialisten. Begonnen als ambachtelijk schildersbedrijf, maar in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround specialist in vastgoedonderhoud.

Als strategisch partner en adviseur gaan we het liefst langdurige samenwerkingsverbanden aan met onze klanten; zo kunt u bij ons terecht voor volledig op maat afgestemde meerjaren onderhoudsplannen. De eindgebruiker staat centraal bij al onze projecten. 

Bij Van der Geest Schilderspecialisten bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig onderhoudswerk. Daarnaast hechten wij binnen ons bedrijf veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een duurzame toekomst. 

Van der Geest Schilderspecialisten is in 1917 opgericht, wanneer u kiest voor Van der Geest kiest u dus voor een solide partner met meer dan 100 jaar ervaring.

VDG-team

Met ervaren, betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn we het beste in staat om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Daarom hebben we in 2002 de keuze gemaakt om alleen met vaste krachten te werken (door een eigen ontwikkeld Jaarmodel).

Van der Geest Schilderspecialisten bestaat uit een hecht team van circa 125 enthousiaste collega`s waaronder schilders, houtreparateurs en bouwkundig medewerkers. Veel van onze vakmensen zijn al tientallen jaren met veel trots bij ons in dienst.

Wij kennen onze klanten. Onze onderhoudsspecialisten denken met u mee en streven altijd naar een goed resultaat. De kennis van onze vakmensen wordt door regelmatige bijscholing op niveau gehouden. Vanzelfsprekend beschikt iedere medewerker over basisdiploma`s en het VCA certificaat.

Wintermaanden

Ook in de wintermaanden kunnen we duurzaam onderhoud realiseren. Dankzij diverse afschermingssystemen kunnen we de werkzaamheden geconditioneerd uitvoeren. Zo kunnen onze vakmensen het hele jaar doorwerken.

VGO Keurmerk

Het VGO-keur (keurmerk vastgoedonderhoud) is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Bovendien garandeert VGO-keur dat de onderneming Resultaat Gericht Samenwerken beheerst.

Lees verder