Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ketensamenwerking

Samenwerking in de bouwketen leidt tot hogere kwaliteit van eindproducten. Een keten die goed samenwerkt verspilt minder, daagt uit tot innovatie, werkt veiliger en past zich eenvoudig aan ontwikkelingen in de markt aan. Met ‘ketensamenwerking’ hebben wij al meerdere jaren goede ervaring en zijn ervan overtuigd dat deze manier van samenwerken goed aansluit bij de vraag en visie van de opdrachtgever.

Onze ervaring met ketensamenwerking:

  • Gelijkwaardige ketenpartners leidt tot een goede en plezierige samenwerking met als resultaat een beter eindproduct.
  • Wensen van de opdrachtgever en de kennis en ervaring van partijen, worden in een vroeg stadium gedeeld waardoor onnodige en/of foutieve werkzaamheden worden voorkomen.
  • Tevredenheid bij opdrachtgever, bewoners en medewerkers stijgt enorm.
  • Eindproduct sluit beter aan bij de vraag (behoefte) van de opdrachtgever.

Sinds maart 2016 is Van der Geest Schilderspecialisten in het bezit van het VGO keur. Het VGO- keur is het eerste en enige onafhankelijk keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Bovendien garandeert VGO keur dat de onderneming Resultaat Gericht Samenwerken beheerst.