Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

VGM Beleid

Focus op duurzaamheid en samenleving

Met Van der Geest Schilderspecialisten maakt u een bewuste keuze voor duurzaamheid en een betere samenleving.

Eén van de doelstellingen van ons bedrijf is het waarborgen van de veiligheid, welzijn en gezondheid van alle medewerkers alsmede de zorg voor het milieu. Ons beleid is er dan ook op gericht persoonlijk letsel, materiële en milieuschade zoveel mogelijk te voorkomen. Dit gebeurt aan de hand van een inventarisatie en evaluatie van de in ons bedrijf voorkomende risico’s. De kwaliteit van arbeid en resultaat is een continu aandachtspunt. Van der Geest Schilderspecialisten is VCA** gecertificeerd en alle medewerkers zijn in bezit van een VCA certificaat. 

Om het milieu zo min mogelijk te belasten werken onze schilders alleen met duurzame en recyclebare verfstoffen. In alle segmenten van Van der Geest Schilderspecialisten wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van producten voorzien van het DUBOkeur. Uiteraard worden afvalstoffen geheel volgens wettelijke richtlijnen verwerkt.

Om het aantal gereden kilometers te beperken, werken onze vakmensen zoveel mogelijk in hun eigen omgeving. Onze bedrijfswagens rijden gedeeltelijk op aardgas en op onze vestiging hebben wij diverse energiebesparende maatregelen getroffen.

Wij erkennen het belang van milieu en maatschappij en voldoen aan de wetten en voorschriften betreffende milieu-aangelegenheden. Wij gaan efficiënt om met materiële en grondstoffen, gebruiken zoveel mogelijk duurzame producten en houden bij de inkoop zo veel mogelijk rekening met producten en diensten met een sociaal- of milieukeurmerk.