Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Particulieren

Waarom u voor ons kiest

Uw woning weer prachtig, professioneel geschilderd en wel tot 10 jaar onderhoudsvrij! Laat u op maat adviseren en onze allround vakmensen maken van uw kostbare bezit weer een plaatje. Ook voor isolerende beglazing, kleine bouwkundige werkzaamheden en eventuele houtherstelwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Al meer dan 100 jaar vakmanschap en met onze gemotiveerde en professioneel uitgeruste medewerkers maken wij maatwerk van elke woning. Met eigen professioneel steigerwerk en eigen hoogwerker zorgen wij dat de werkzaamheden adequaat en veilig worden uitgevoerd.

  • 10 jaar VDG garantie (i.c.m. een onderhoudsschema)
  • Gratis advies op maat
  • Gratis kleurenpresentatie
  • Gratis onderhoudsschema
  • Binnen 24 uur digitale offerte / kostenprognose

VGO Keurmerk

Het VGO-keur (keurmerk vastgoedonderhoud) is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en diens producten en diensten. Bovendien garandeert VGO-keur dat de onderneming Resultaat Gericht Samenwerken beheerst.

Lees verder