Ontvang binnen 24 uur een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk gegevens in te vullen.

Persoonsgegevens

Vraag / Omschrijving

Foto's van het object

Upload max. 4 foto's

in PNG of JPG formaat

Gewenste werkzaamheden

Selecteer type object

Op werkdagen binnen 24 uur een offerte / prognose.
Persoonlijk contact
Voor een offerte op maat.

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

MVO Beleid

MVO / Social Return / Duurzaamheid

Van der Geest Schilderspecialisten (specialisten in vastgoedonderhoud) doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij streven niet alleen naar een goed bedrijfsrendement, maar hebben hierbij ook oog voor maatschappelijke doelen, zoals bescherming van het milieu, goed werkgeverschap en een bijdrage aan de samenleving waarin we werken. Hiervoor zijn de volgende interne richtlijnen opgesteld.

Wij werken sinds 2003 in een ‘eigen ontwikkeld’ jaarmodel waarin onze 125 werknemers een vaste arbeidsovereenkomst hebben en geen gebruik hoeven te maken van de winter-ww voorziening. Wij hebben continu aandacht voor de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers, leveranciers en ketenpartners.

Wij bevorderen zo veel mogelijk de gezondheid van onze medewerkers door middel van PAGO-keuringen en preventieve stimuleringsmaatregelen. Wij zorgen voor voldoende scholing en opleiding van onze medewerkers en leerlingen (samenwerking Schildersvakopleiding Friesland en Friesland College/Friese Poort.

Wij erkennen het belang van milieu en maatschappij en voldoen aan de wetten en voorschriften betreffende milieu-aangelegenheden. Wij gaan efficiënt om met materialen en grondstoffen, gebruiken zo veel mogelijk duurzame producten en houden bij de inkoop zo veel mogelijk rekening met producten en diensten met een sociaal- of milieukeurmerk.

Wij houden rekening met het klimaat en verminderen milieubelasting door zo veel mogelijk gebruik te maken van auto’s met zuinige of elektrische motoren en energiezuinige installaties en apparatuur. Om voornemens in ‘duurzaamheid’ ook om te zetten in daden; zijn wij sinds 2016 deelnemer bij het Koploperproject, duurzaam ondernemen voor mkb-ers. Voor aanvullende informatie verwijzen wij u naar de website www.koploperproject.nl.